MAPP LogoWie zijn wij?

 

'Goed bezig!' Dat is de slogan die MAPP op alle mogelijke manieren uitdraagt. Of het nu om computergeheugen, auto- en motoraccu's of telefoonaccessoires gaat; MAPP levert jouw product snel en scherp geprijsd. Dat doen we graag op z'n Rotterdams: niet lullen maar poetsen. Vol overgave storten we ons dagelijks op IT, logistiek, productmanagement en klantenservice. Bij alles wat we doen, staat onze klant immers centraal!

Sinds 2001, het jaar van de oprichting van onze eerste webshop, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een begrip binnen de regio Rijnmond en ver daarbuiten. Niet voor niets is de gemiddelde beoordeling die klanten ons geven een 9,5. Dagelijks bestellen velen hun producten bij onze gerenommeerde webwinkels als AccuDienst.nl, OlieDienst.nl, Geheugen.nl en Phonestore.nl. Daar zijn we uiteraard zeer trots op, maar dat weerhoudt ons er niet van om ons iedere dag te verbeteren. Zo blijven we in ontwikkeling of 'Goed bezig!' zoals wij het graag zeggen!


Chronologie

2001
De gebroeders Van Eijk ontpoppen zich als internetpioniers en richten InternGeheugen op. Hier wordt de basis gelegd voor de latere succesformule. Vanaf het prille begin doen ze immers alles zelf: IT-werkzaamheden, logistiek en klantenservice.
 
2002
InternGeheugen wordt onderdeel van moederbedrijf MAPP. Nu is de weg vrij om meerdere webwinkels te openen. Elk met een geheel eigen specialisme.
 
2003
Hardeschijven.com ziet het levenslicht en is vanaf dag 1 een doorslaand succes. Inmiddels is de webwinkel omgedoopt tot Harddisk.nl om de vindbaarheid te vergroten.
 
2004
De gestage ontwikkeling van MAPP ontgaat de grote geheugenfabrikanten niet. In samenwerking met Kingston ontstaat MemoryMan.nl. Met Dane-Elec richt MAPP nog een tweede webwinkel op: Geheugen.nl.

Later dat jaar start InternGeheugen een campagne met Radio Veronica. Door het weggeven van MP3-spelers krijgt MAPP nog meer landelijke bekendheid.
 
2007
MAPP verwelkomt haar 50.000ste klant. Het tekent de stormachtige ontwikkeling die onze webshops doormaken. Ook houden we voor het eerst een consumentenonderzoek, waarbij 97 procent van de klanten aangeeft zeer tevreden te zijn over onze service. Dit is nog maar eens een bewijs dat we op de goede weg zijn.
 
2008
MAPP blijft maar uitbreiden. Het nieuwste stokpaardje is SunCell.nl, waarop we ons eigen merk mobiele zonneladers tegen een scherpe prijs aanbieden.
 
2009
Nog eens twee nieuwe webwinkels doen hun intrede op het wereldwijde web. Bij AccuDienst.nl kan je vanaf nu terecht voor accu's voor vrijwel alle voertuigen. VerpakkingsKoning is dan weer hét adres voor Maillite luchtkussen-enveloppen, later wordt dit VerpakkingStore.nl.

MAPP zet zich eveneens op de kaart met de System Reporter, een unieke tool die in staat is je hardware te scannen en binnen luttele seconden een geheugen upgrade-advies te geven. Het programma is baanbrekend in de computerwereld, een bewijs dat MAPP toonaangevend is binnen de sector.
 
2010
GPSTrackerShop wordt gelanceerd, dé webwinkel voor online (auto)volgsystemen. Hiermee geeft MAPP de GPS-sector nieuw elan: via TrackTrack.nl zijn de door ons aangeboden systemen minutieus te volgen.

Daar blijft het echter niet bij. In hetzelfde jaar gaat RadioSjaak.nl online. Met meer dan 10.000 elektronica-artikelen staat ook deze formule er vanaf dag 1.
 
2011
PhoneStore.nl ziet het levenslicht. Met een uitgebreid assortiment aan mobiele telefoonaccessoires is ook deze webwinkel direct een succes. En er is nog meer te vieren voor MAPP: InternGeheugen.com bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd met vele aanbiedingen en speciale acties.
 
2012
AccuDienst.nl heeft zich binnen drie jaar ontwikkeld tot een erkende aanbieder en dat opent deuren. Het assortiment breidt uit met gerenommeerde merken als Yuasa, Varta, Exide en Trojan. Daarmee is AccuDienst.nl definitief toegetreden tot de grootste online accu-aanbieders!
 
2013
Met de lancering van DashcamStore boren we een snelgroeiende markt aan. Vanaf nu telt MAPP elf gespecialiseerde webwinkels.
 
2014
Door het niet aflatende succes zijn we toe aan een nieuw bedrijfspand. We verhuizen naar de Hongkongstraat 86 te Rotterdam, waar we ruim 5 keer zoveel ruimte hebben. Vanaf nu zijn we in staat het logistieke proces nog efficiënter te laten verlopen.
 
2016
InternGeheugen.com bestaat alweer 15 jaar. Dit lustrum is hét bewijs dat we over een sterke formule beschikken die we nog dagelijks uitbreiden met nieuwe artikelen en verbeteringen.
 
2017
Ook moederbedrijf MAPP viert haar 15de verjaardag. Wat ons betreft doen we er graag nog 15 jaar bij!
 
2018
OlieDienst.nl is dit jaar de sterkst groeiende webwinkel van MAPP. Alle A-merken merken olie en smeermiddelen leveren we uit onze eigen voorraad te Rotterdam.
Ook zijn we een samenwerking aangegaan met Bol.com, waar een deel van ons assortiment te koop is.
 
2019
Onze gespecialiseerde website RuitenwisserDienst.nl neemt een vlucht en draagt bij aan onze succesformule. Ons assortiment van OlieDienst.nl is verruimd met nog meer merken! En zoals we met AccuDienst.nl al zijn willen we ook de grootste online speler worden voor olie en smeermiddelen. We gaan ervoor met onze service altijd voorop!
 
2020
Ons magazijn is te klein en begin 2020 breken we door naar de buren. Hiermee hebben in één klap 50% meer magazijnruimte. Naast accu's en smeermiddelen zullen we dit jaar ook verder bouwen aan meer automotive assortiment.
 
2021
Naast olie, vetten en smeermiddelen hebben we ons assortiment AdBlue uitgebreid. 10L, 210L, 1000L of volle vrachtwagens met 29000L, voor ons is het geen probleem. Dit jaar leveren we in totaal meer dan 2 miljoen(!) liter AdBlue aan onze klanten.
 
2022
Voor onze lokale garage klanten in de regio Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen hebben we een eigen bezorgdienst opgezet met dagelijkse bezorging. Zo kunnen we onze klanten nog sneller bedienen met automotive onderdelen.